Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis: lagere energiekosten, meer wooncomfort, en goed voor het milieu. Bovendien is spouwisolatie veel goedkoper dan je misschien denkt. Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Die ruimte kun je laten opvullen met isolatiemateriaal. Dat is normaliter in ongeveer een halve dag gepiept.

 

Bij bijvoorbeeld een gemiddelde tussenwoning kost het isoleren van de spouwmuur ongeveer 850 euro. Daarmee bespaar je ruim 220 euro per jaar (prijspeil 2018). In 4 jaar heb je de investering dus terugverdiend! Milieucentraal heeft berekend dat investeren in spouwmuurisolatie ongeveer hetzelfde rendement heeft als je geld op een spaarrekening van 10% zetten. Spouwmuurisolatie geeft bovendien veel comfort in huis. Je woning houdt de warmte beter vast en de muren geven minder kou af. Het is gelijkmatiger warm in huis. Ook de winst voor het milieu is groot: doordat de verwarming minder vaak aanslaat, daalt je gasverbruik en stoot je minder CO2 uit.

Energieke Buren heeft Koston Nederland BV uitgekozen als leverancier voor spouwmuurisolatie met een scherpe prijsstelling. Koston geeft speciaal voor Energieke Buren additionele garanties voor de kwaliteit van hun werk. Wilt u graag weten wat het u precies kost? Vraag een vrijblijvende offerte op! De contactpersoon maakt een afspraak met u voor een bezoek en inspectie. Daarna ontvangt u de offerte voor uw situatie. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte wordt mede mogelijk gemaakt door Jouw Huis Slimmer/Gemeente Utrecht.

De geselecteerde leverancier is Koston Nederland BV

Contactpersoon: Sjaak Kooijman

E-mail: verkoop@koston.nl

Tel: 036 – 5387550

Vermeld bij uw aanvraag altijd uw telefoonnummer waar u overdag te bereiken bent.

Veelgestelde vragen spouwmuurisolatie

[ultimate-faqs include_category=’spouwmuurisolatie’ ]