Jilles van Zinderen

Minimale investering, met maximaal comfort 

Jilles van Zinderen (40 jaar), werkt als advocaat en woont met vrouw en 2 kinderen (3 en 5 jaar) in Tuindorp. Zij hebben een paar jaar geleden spouwmuurisolatie en vloerisolatie aangebracht in hun huis en zijn daar heel tevreden over.

 

Vloeiende communicatie

“We kwamen hier begin 2013 wonen en hebben in dat zelfde jaar spouwmuurisolatie & vloerisolatie aan laten brengen via dit initiatief. Het was voor ons erg handig dat al het voorwerk al door anderen was gedaan. We kregen een flyer in de bus, zijn toen naar de website gegaan en hebben de isolatie besteld. Het ging allemaal heel vloeiend, mede omdat de leverenciers bekend zijn in de wijk.

Lekker snel gedaan

De isolatie is in beide gevallen binnen een dag aangebracht. We waren bij het aanbrengen van de spouwmurenisolatie niet thuis, ze hoefden ook niet eens naar binnen, dat gaat allemaal via de
buitenmuur. Omdat we het zo snel hebben gedaan nadat we hier waren komen wonen, hebben we helaas geen referentie in hoeveel onze energiekosten zijn gedaald. Aan de overburen zou ik willen zeggen: neem geen zonnepanelen! Zeker niet aan de voorkant van je huis. Ik vind ze persoonlijk erg lelijk en ik vind het ook zonde van het mooie universele beeld van Tuindorp, de jaren ‘30 woningen met de rode dakpannen, die toch kenmerkend zijn voor onze wijk.

Korting was hoger dan de aanvankelijke prijs!

Alles voldeed aan onze verwachting en dat het voorwerk al door anderen gedaan was, bespaarde ons een hoop tijd. De korting bij de muurisolatie was hoger dan we dachten! En we hebben nu een hoger comfort, dat voel je toch. Toen wij hier kwamen wonen, hadden we net kinderen, die natuurlijk al snel gaan kruipen. Dan is die isolatie meteen lonend. Minimale investering, met maximaal comfort. Ik vind dat iedereen spouwmuurisolatie zou moeten hebben!”

(geplaatst: Maart 2017)

Nog een interview?

Lees het verhaal van Michel Jansma of het verhaal van Fianne Stroeken of het verhaal van Pieter Sprenger.